marți, 19 ianuarie 2016

KEFIR DE APA CRISTALE JAPONEZE 0723506937 RETETA CHEFIR DE APA 0747176811

                                          CUM se PREPARA Chefirul de APA Bio c u Cristale Japoneze (ciuperca din Kaucaz, Orez Indian ) Tel - 0721339995 Aceste CRISTALE DE JAPONIA dezvolta substante active, in special minerale, vitamine (B,E si D) si enzime.
 INSTRUCTIUNI DE TRATAMENT "Aceste cristale racoritoare se recomanda ca mijloc de tratament, facand parte din terapeutica medicala traditionala japoneza, avand radacini milenare in practica poporului nipon si ale caror rezultate au fost verificate de cercetarile stiintei medicale moderne din tara noastra. Cristalele – aceste fiinte vii, sunt alge naturale, scoase de om din adancul albastrelor lacuri ale Japoniei, aclimatizate si puse in slujba binelui celor suferinzi.  https://www.youtube.com/watch?v=y2z3Z_rRyQ8
 Actiunea terapeutica a lichidului “produs”de aceste miraculoase ciuperci se bazeza pe insusirile sale de PROTECTOR HEPATIC, ANTICOLESTEROLEMIANTE, de REGLATOR ENDOCRIN, CALMANTE, REVITALIZANTE si STIMULATOARE ALE REACTIILOR DE APARARE A ORGANISMULUI, PROPRIETETI ANTICANCERIGENE, este indicat , indeosebi, in AFECTUINI HEPATOBILIARE (dischinezii, steatoza hepatica, colecistite), AFECTIUNI NERVOASE (astenii, nevroze, migrene), BOLI ENDOCRINE (insuficienta tirodiniana si paratiroidiana, pancreatite), si BOLI CARDIO-VASCULARE (combate ateroscleroza)."
Locuitorii din Caucaz , cunosteau efectele binefacatoare ale “kefirului”(sucului) fiind obisnuiti de mici sa bea kefir in loc de apa.
Ei foloseau kefirul la vindecarea BOLILOR RESPIRATORII, ULCERATII ALE PIELII, CRAMPE STOMACALE, si a ALTOR BOLI INTESTINALE.
Cristalele japoneze sunt indicate in TRATAREA HEPATITELOR, IN NORMALIZAREA DIGESTIEI, PENTRU ELIMINAREA TOXINELOR DIN ORGANISM, avand un efect PUTERNIC DEPURATIV si DETOXIFIANT. IN PEDIATRIE este folosit cu foarte bune rezultate la COMPLETAREA RATIEI DE LAPTE MATERN.
KEFIRUL REZULTAT IN 24 DE ORE are un efect ENERGIZANT NATURAL. Daca se consuma 1 litru in 24 de ore este benefic si in tratarea urmatoarelor afectiuni :
DIABET – (glicemia creste ca si cum ai consuma o feliuta de paine).(Chiar daca la hranirea lor se folosesc produse dulci, acestea transforma glucidele in enzime iar GLICEMIA NU CRESTE );
BOLI ALE SISTEMULUI NERVOS, HIPERTENSIUNE, INFARCT,
BRONSITE, ASTM, CATARACTE, SCLEROZA,
BOLI DE FICAT , HEPATITA “A” si “B”, CIROZE (pentru prevenirea imbolnavirii sau vindecare totala in 2 – 4 luni. Pentru vindecare SE CONSUMA 2 LITRI PE ZI)